Je winkelwagen is momenteel leeg
Van dinsdag tot en met zaterdag verkopen we het lekkerste brood van het Vlaamsch Broodhuys. Brood dat wordt gebakken door topbakkers met jarenlange ervaring en culinaire bezieling. Geen broodfabriek maar op ambachtelijke wijze gebakken onder de bezielende leiding van Dimitri Roels. Deze topkok leerde de ambacht van het broodbakken tijdens stages bij sterenrestaurants en stages bij de beste bakkerijen in Parijs.
Ze gebruiken Campremy‑meel, van dit meel is de herkomst traceerbaar tot exacte percelen in Frankrijk. Daarna laten ze het deeg met rust rijzen, volgens de 'pousse lente' methode. In het Frans betekent het 'langzame rijs' en dit is een traditionele techniek in de wereld van ambachtelijk brood bakken, waarbij het deeg langzaam en gecontroleerd fermenteert – meestal in een koele omgeving. Het is een sleuteltechniek in het maken van smaakvol, licht verteerbaar zuurdesembrood. Daarna wordt het brood met liefde gebakken. Water, meel en bloem zijn de belangrijkste ingrediënten, zonder verdere toevoegingen want dat is volgens ons niet nodig.
Geen producten gevonden